Ternatse desem broden

Lokaal gekweekte tarwe uit Ternat ligt aan de basis van onze korte keten broden. De huisgemaakte desem zorgt voor een unieke, volle smaak. Deze broden zijn puur, zonder enige toevoeging en bevatten enkel bloem, water, zout én huisgemaakte desem. Ook verkrijgbaar in Bake@home versie.

Fonske

Stevig wit brood met krokante korst op basis van Ternatse tarwe en huisgemaakte desem, zonder extra toevoegingen!


Louike

Meergranenbrood op basis van Ternatse bloem, een mengeling van zaden en granen en huisgemaakte desem, zonder extra toevoegingen!

Jeanneke

Ternats donker volkoren brood, met huisgemaakte desem, zonder extra toevoegingen!

Bake@home brood

Heerlijk warm stevig desembrood op tafel?

Koop je Bake@home broodje voorgebakken, bewaar deze in koeling en bak deze nog 12 min op 200°C. Heerlijk vers brood op tafel, ideaal bij het aperitief! Je kan het desem brood in de broodzak meerdere dagen bewaren in de koelkast alvorens dit te bakken.

Tip: Serveer het pas afgebakken brood samen met wat olijfolie en fleur de sel.

Ternats brood voor uw horecazaak?

Wenst u deze unieke Ternatse Bake@home broden om te serveren in uw horecazaak?

Vraag een aangepaste offerte op maat via mail.

Naast onze Bake@home broden bieden wij ook Bake@home stokbrood (meegranen, spelt en wit) aan.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image